Vi forbedrer indeklimaet i din bygning

Har du problemer med dårligt indeklima og svingende luftkvalitet i en bygning? Med et nyt og moderne anlæg til komfortventilation kan du komme det dårlige indeklima til livs – og ved Greenklima ApS har vi løsningerne, du er på udkig efter.

Vi er et ambitiøst ventilationsfirma, der altid ønsker at levere de bedst mulige løsninger til vores kunder. Vi arbejder med at forbedre indeklimaer overalt på Sjælland, og vi har særligt mange kunder i og rundt om København, eksempelvis i Køge og Næstved. Med et bedre indeklima kan du sikre en behageligere oplevelse for ansatte, kunder og besøgende, der befinder sig i din bygning.

Vi leverer til hospitaler, kontorer, skoler og mange andre

Hos Greenklima leverer vi vores løsninger med komfortventilation til et stort udvalg af offentlige og private kunder. Vi hjælper blandt andre:

  • Kontorer
  • Børnehaver
  • Skoler
  • Hospitaler
  • Sportshaller
  • Hoteller
  • Og mange andre

​Med vores anlæg til komfortventilation kan du sikre en tilstrækkelig luftkvalitet i alle former for bygninger med temperaturregulering lavere luftfugtighed og formindsket luftforurening.

Alt afhængigt af hvor du ønsker at forbedre komfortventilationen, kan vi levere forskellige anlæg. Vi sørger derfor for indledningsvist at forventningsafstemme med dig, så du får en tilpasset løsning, der er skræddersyet til dine behov.​

Står du og skal til at i gang med et større byggeprojekt? Så kan du med fordel inddrage os allerede fra designfasen. Ved at være med fra byggeriets begyndelse kan vi sørge for, at du får mest muligt ud af dit kommende ventilationsanlæg, eksempelvis med naturlig ventilation og herved kan opnå store driftsbesparelser.​

Kontakt os for et tilbud på fornyet komfortventilation

Skal vi hjælpe dig med at forbedre din komfortventilation? Så kontakt os og få et skræddersyet tilbud på din opgave. Vi hjælper med at skabe et bedre og sundere indeklima for dig, dine ansatte og besøgende i bygningen.

Kontakt os i dag​