Undgå driftsforstyrrelse med vores ventilationsanlæg

Uanset om du driver en industriproduktion, et værksted eller et kraftværk, så spiller din procesventilation en afgørende rolle for produktiviteten og driften – både blandt medarbejdere og maskiner. Hos Greenklima ApS tilbyder vi et bredt udvalg af anlæg til procesventilation, og vi er klar til at finde en løsning, som kan optimere på din produktion og forebygge driftsforstyrrelser.

Vi kan levere et nyt anlæg til procesventilation og servicere eksisterende anlæg på hele Sjælland. Vi har dog særligt mange kunder fra områderne omkring København, herunder Næstved og Køge. Vi ser et stort potentiale i naturlig ventilation, og vi hjælper dig gerne med at afdække, hvilke muligheder du har for at spare på energiomkostninger med et nyt ventilationsanlæg.

Vi laver procesventilation til et væld af bygninger

Procesventilation har til formål at skabe de bedst mulige forudsætninger i en produktionsproces eller et arbejdsområde. Anlægget skal derfor sikre et godt indeklima, hvor eventuelt skadelige luftpartikler filtreres ud, og en ren luft strømmer ind i bygningen.

Hos Greenklima kan vi tilbyde procesventilation til mange forskellige erhvervsbygninger, og vi kan blandt andet hjælpe med ventilation til:

  • Kraftværker
  • Svømmehaller
  • Medicinalindustrien
  • Hospitaler
  • Svejsesug
  • Og meget andet.

Vi indgår i en god dialog med dig fra start, så vi i fællesskab forventningsafstemmer vores arbejde med din nye procesventilation. Vi ønsker altid at gå den ekstra mil for dig og din arbejdsplads, så I får den bedst mulige løsning.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vil du have udformet et uforpligtende tilbud på at få optimere procesventilationen i din erhvervsbygning? Så kontakt os og fortæl os om din opgave. Vi rådgiver dig igennem hele processen og leverer altid et køreklart ventilationsanlæg til aftalt tid.

Kontakt os i dag